2022.jpg

Jaarafsluiting 2021

In het kort...

Een korte terugblik op 2021, en een blik vooruit op 2022!

1 min

Voordat we vooruitblikken op 2022, willen wij graag heel even kort stilstaan bij afgelopen jaar.

Het was een jaar van pieken en dalen. Na de eerste lockdown begon de autoverhuurmarkt weer aan te trekken. Het ergste leek voorbij. Echter, toen was daar opeens het probleem van te weinig chips en het daarmee samenhangende gebrek aan (nieuwe) voertuigen. Inmiddels zitten we in de tweede lockdown. De horeca- en evenementenbranche is weer potdicht en dat laat haar sporen achter op de verhuurbranche. Nu denk je misschien, jullie leveren (enkel) de verhuursoftware dus dit raakt jullie niet direct. Dat klopt, maar het kan alleen goed gaan met ons als het goed gaat met jullie. Wij vinden dat dan ook erg belangrijk.

Als wij terugblikken op afgelopen jaar, dan hebben wij een aantal mooie ontwikkelingen meegemaakt en nieuwe klanten mogen verwelkomen. Momenteel zijn wij in de afrondende fase van een grote update aan onze verhuursoftware. Vanaf eind Q1 2022 zullen wij al onze klanten een grote update van onze software geven, waarmee een aantal nieuwe en verbeterde functionaliteiten worden geïntroduceerd.

Daar blijft het echter niet bij. In 2022 staan onder andere drie belangrijke speerpunten op de agenda m.b.t. autoverhuursoftware : 1) self-service autoverhuur op vaste locaties (Q2); 2) een real time huurplatform enkel voor RentVisie klanten (Q2) en 3) een white-label mobiele reserveringsapp (Q4).

Tot slot willen wij jullie vragen om alvast 31 maart vanaf 17:00 in jullie agenda te zetten. Op deze dag zullen wij een discussie-seminar voor al onze Nederlandse klanten houden. Hierin zullen wij sparren over de ontwikkelingen in de autoverhuur, maar ook over de gewenste verbeteringen in onze verhuur software en andere diensten.Rest ons niets anders dan af te sluiten met de allerbeste wensen voor 2022. We gaan er samen een mooi jaar van maken!

BESTE WENSEN!