Over RentVisie

De aanleiding

Jeroen (CTO) had in zijn studententijd online een verhuisbus gehuurd, maar stond de volgende dag voor een uitverkochte autoverhuurder. “Nee meneer, het is een reserveringsaanvraag...hier hebben wij niet op gereageerd, dus kan je er niet vanuit gaan dat wij iets hebben.”

En alsof dat nog niet genoeg was, was er nergens anders in Amsterdam een verhuisbus te krijgen. Zelfs niet tegen een meerprijs. Uiteindelijk is het via via goed gekomen, maar het was geen fijne ervaring.

RentVisie lost bovenstaande nare ervaringen op door consumentvriendelijke verhuursoftware op de markt te zetten, waarmee de verhuurder meer mee kan bereiken.

Jeroen
Bestelbus

Onze Missie

Klein tot middelgrote verhuurbedrijven zijn de dragende kracht voor een transitie naar een duurzame economie. De service en het klantgerichte contact staat bij deze bedrijven hoog in het vaandel. Maar de in rap tempo digitalisering van de economie, zorgt ervoor dat deze bedrijven disproportioneel grote investeringen moeten doen om de hoge mate van service ook digitaal te kunnen waarborgen.

Wij van RentVisie willen een gelijk speelveld creëren voor iedereen. Dit doen wij door alle verhuurorganisaties de technologische tools te bieden waarmee zij dezelfde klantgerichtheid kunnen bieden met hun digitale activiteiten als dat zij doen als een klant aan de balie staat.

Service as a Software

Wij bieden onze software aan als een service. De afnemer van onze diensten betaalt maandelijkse vergoeding, afhankelijk van het pakket dat wordt afgenomen. Onze prijzen beginnen vanaf een klein bedrag per maand, waardoor het voor alle verhuurorganisaties betaalbaar is.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de verhuurorganisatie goed begeleid wordt, waardoor het mogelijk is om consultancy af te nemen.

Business Model

Ons Team

RentVisie Group is opgericht in 2019 en is een volledig onafhankelijk bedrijf met hoofdkantoor in Amsterdam. Bij RentVisie is werken meer dan een baan. Het is een levensstijl. Inmiddels hebben 12 professionals deze leefstijl aangenomen. Solliciteren of klant worden? Kom in contact met ons via de RentVisie Board.

RentVisie Board

Kom in contact

Plan een meeting via onderstaande knop